Tears Of The Kingdom’ın oynanış tanıtımı

Nintendo, hayranlarına şimdiye kadarki en uzun bakışlarını verecek Zelda Efsanesi: Krallığın Gözyaşları, bugün (28 Mart) için planlanan 10 dakikalık bir canlı oyun yayını ile. Gösteriyi canlı izlemek için bilmeniz gereken her şey burada.

Bu öğleden sonra 15:00 BST’de (4PM CEST / 7AM PT / 10AM ET) yayınlanacak, canlı yayın Zelda Efsanesi: Krallığın Gözyaşları Nintendo’nun YouTube kanalı üzerinden izlenebilir.

Akışın nelere yer vereceğine gelince, Nintendo, 10 dakikalık bir oynanış sergileyeceğini onayladı. Krallığın Gözyaşları. Oyun ilk duyurulduğu 2019’dan bu yana birkaç fragman almış olsa da bu, Nintendo’nun oyunu ilk kez uzun uzadıya göstermesi olacak.

Oyuna ev sahipliği yapacak Zelda efsanesi dizi yapımcısı Eiji Aonuma. Aonuma, son ana hat Zelda oyununun yapımcılığını üstlendi. vahşi nefesve bunun için tekrar yapacak Krallığın Gözyaşları. üretmenin yanı sıra Zelda dizisi, Aonuma da beğenilerini yönetti Zamanın Ocarina’sı, Rüzgar UyandırıcıVe Alacakaranlık prensesi.

Krallığın Gözyaşları 12 Mayıs’ta Nintendo Switch için piyasaya sürülecek ve geçen ay yeni bir fragman aldı. Aşağıdan kontrol edebilirsiniz:

Fragman, olaylardan sonra Hyrule ülkesini sergiledi. vahşi nefesarazinin üstünde ve altında oyuncuların aşina olabileceği yeni alanları ortaya çıkarıyor.

Oyunun kötü adamını seslendirmenin yanı sıra ikinci fragman, kahraman Link’in savaşması için bir dizi yeni düşmanın yanı sıra kahramanın kullanması için yeni silahlar ve Sheikah Slate yeteneklerini sergiledi.

Geçen ay Nintendo, bu yılki E3 canlandırmasına katılmayacağını doğruladı ve fuarı atlayarak Microsoft ve Sony’ye katıldı.

Diğer oyun haberlerinde, Ubisoft Paris’teki çalışanlar stüdyoda crunch kültürü ve yönetim sorunları bildirdiler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

AgenCuan merupakan salah satu situs slot gacor uang asli yang menggunakan deposit via ovo 10 ribu, untuk link daftar bisa klik http://faculty.washington.edu/sburden/avm/slot-dana/. judi bola pragmatic play slot pragmatic play online surya168 idn poker idn poker slot online akun pro thailand