Saç Modelleri

Eda

New member
Saçlarına Sonbahar Sokulmuş


Bir şiire bu dizeyle başlamak mümkün mü şairlere sormak lazım.
Bir kadına şiir yazılacaksa nedense ellerine ve en çok da saçlarına yazılmalıymış gibi geliyor bize de ondan böyle başladık yazıya.
Sonbaharın modası bir bir gözler önüne serilirken, saç tasarımcıları da podyumlarda kıyafet sergileyen modellerin saçlarında sonbahar saç modeli trendlerini belirlemiş oluyor. Ve fotoğraflara baktıkça şiir gibi saçlar geçiyor bir bir önümüzden.
Göze çarpan ilk model, ensede yumuşakça bağlanmış romantik at kuyrukları. Hele çok hafif dalgalı fönlenmişse at kuyruğu saçlar sonbahar havasının esintisini çağrıştırıyor




Diğer bir model de, tek yöne şekillendirilmiş ve alna sabitlenmiş kâküllü saçlar. Güzel ve zarif bir görünüm yaratmak için ilk tercihlerinizden olabilirler.


İş hayatının klasik, erkeksi ve dogmatik kıyafetlerini kolayca feminen bir görünüme dönüştürecek olan ıslak görünüm de podyumlarda saç tasarımcılarının sıkça tercih ettiği bir model.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen bir tarz: Kat kat kesimli, kabarık, çılgın kız görünümlü saçlar. Her zaman “az çoktur” kuralı geçerli olacak değil ya, bu kez de “çok çoktur” Kabartabildiğiniz kadar kabartın saçlarınızı.

Kuaförünüzden çıktığınız anda bile kuaförden çıkmamış gibi görünen doğal görünümde saçlar sonbaharın havasıyla uyumlu olduğu gibi, bir o kadar da garip bir çekiciliğe sahip.


Her dönemin klasiği: Saç örgüleri. Örgülere dair yeni bir şey yok, onlar hep örgü kalacak.
:)
Ama zaten asil, düzenli ve zarif bir görünüm için sadece örgü olması yetmiyor mu?


Saçlar geriye, yüzümüz tüm güzelliği ile ortaya. İddialı bir tarz olduğu aşikâr. Yine de neden denemeyelim?


Doğal Dalgalar. Yine bir “yapılmamış gibi yap saçımı sevgili kuaförüm” halleri. İyi haber, azıcık el beceriniz varsa maşa marifetiyle kuaför masrafından kurtulabilirsiniz. Tabii “uzun saç ön koşul” demeye gerek yok.

Ve tabii bir klasik, omuzlara salınmış dümdüz ipeksi uzun saçlar. Saçların doğal güzelliği.


Her dönemin olduğu gibi bu sonbaharın da en pratik saç dizaynı: Evet, topuz. Sonbaharın hem günü hem geceyi kurtaracak en pratik modellerinden.